Event is FINISHED

BENGKEL ACE: SESI PANDUAN PERMOHONAN - PROGRAM PEMBIAYAAN KARYA KILAT, PEMBIAYAAN PEMULIHAN RUANG SENI DAN PEMBIAYAAN MUZIK INDEPENDEN

Description

BENGKEL ACE: SESI PANDUAN PERMOHONAN - PROGRAM PEMBIAYAAN KARYA KILAT, PEMBIAYAAN PEMULIHAN RUANG SENI DAN PEMBIAYAAN MUZIK INDEPENDEN

CENDANA menjemput penggiat seni untuk menyertai Bengkel ACE Permohonan Dan Panduan Mengisi Program untuk Program Pembiayaan Karya Kilat, Pemulihan Ruang Seni dan Muzik Independen pada hari Rabu, 10hb Mac 2021 di laman Zoom. Sesi ini adalah khas untuk semua penggiat seni yang berminat untuk mengemukakan permohonan untuk program-program pembiayaan seperti yang tertera di atas.

Bengkel ACE ini akan dikendalikan di dalam Bahasa Malaysia untuk memastikan lebih ramai golongan penggiat seni yang boleh turut serta di dalam sesi tersebut.

Sila muat turun aplikasi Zoom di komputer atau telefon bimbit anda. Memandangkan terdapat juga sesi soal jawab, sila pastikan anda membenarkan penggunaan mikrofon di Zoom supaya anda dapat bercakap dan bertanyakan soalan.

Sila pastikan anda membenarkan penggunaan kamera bagi tujuan pengesahan kehadiran anda

Daftarkan kehadiran anda di peatix secara PERCUMA untuk menyertai Bengkel ACE ini melalui butang kuning di sebelah kanan.

AGENDA
ZOOM SECARA MAYA // Rabu, 10hb Mac 2021

AGENDA

7:40 PM – 7:45 PM
Daftar Masuk

7:45 PM
Huraian Terma Rujukan untuk Program Pembiayaan Karya Kilat, Program Pembiayaan Pemulihan Ruang Seni dan Program Pembiayaan Muzik Independen.
serta;
Panduan Mengisi Borang Permohonan

8:45 PM
Sesi Soal jawab

9.15 PM
Sesi Perkongsian Bersama Penerima Pembiayaan CENDANA bagi tahun 2020

9.45 PM
Tamat.


#####Wed Mar 10, 2021
7:45 PM - 9:45 PM MYT
Add to Calendar
Venue
Online event
Tickets
GENERAL FULL
Organizer
Cultural Economy Development Agency (CENDANA)
1,606 Followers

Sponsored content